Plåt- & lackskador

En av de vanligaste orsakerna till varför en bil lämnas in för billackering är att en skada har uppstått i lacken, ofta en krockskada, parkeringsskada, ett oförsiktigt dörruppslag eller en irriterande repa. Oavsett anledningen till varför du vill lämna in din bil för billackering så finns våra kompetenta billackerare här till din tjänst. Vi genomför allt från mindre lackeringsjobb till mer omfattande sådana.

Bättring av lacken

En bil med några år på nacken tappar ofta sin lyster och det är dessvärre nästan oundvikligt med repor, stenskott och andra skönhetsfläckar – allt fler ju längre tid man har sin bil. Hos oss på Emils kan du få en bättring av lacken utförd av professionella yrkesmän, som ser till att jobbet blir gjort efter konstens alla regler.

Plastreparation

När karossen på bilen skadas så kam man laga den på olika sätt. En bil har ju också flera delar som är av plast och dessa repareras på annorlunda vis – genom en så kallad plastreparation. Varje plastdetalj på en bil har sin unika märkning och tack vare detta vet vi hur materialet i fråga ska hanteras när det ska genomgå reparation. Är du nyfiken på att veta mer om plastreparation och kanske vill ha en offert för jobbet som behöver göras på din bil – tveka inte att kontakta oss på Emils!

Lacka bil

Att utföra en lackering är både roligt och kreativt, men tidskrävande. Priserna för vad det kostar att få sin bil lackad varierar beroende bilens skick, dvs hur mycket grundarbete som behöver göras, samt hur stor yta som ska lackas. En komplett billackering kräver både tid och kunskap vilket gör att priset initialt kanske kan upplevas som en aning högt. Är du nyfiken på en offert för lackering av din bil så är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Emils.

MECA assistans

Trygghet hela vägen

När du servar din bil hos Emils ingår MECA Assistansservice. Med MECAs assistansnummer i handskfacket kommer du att känna dig tryggare på din resa.

MECA kortet

Hämta bilen utan att betala

Med ett MECA-kort i plånboken kan du känna dig trygg. Du bestämmer själv hur och när du vill betala.