Service

Som auktoriserad MECA Car Service bilverkstad utför vi service på alla bilmärken och följer respektive bilmodells serviceplan fullt ut. Vi använder oss alltid av delar av samma eller bättre kvalitet än de ursprungliga bildelarna.

Vår bilservice och stämpel i serviceboken är likvärdig den du får hos din märkesverkstad. Självklart så gäller din nybilsgaranti till fullo när du servar din bil hos oss.

Välkommen att boka tid för service av din bil

Boka Service

Reparation

Om något går sönder i din bil så bör du få skadan lagad så fort som möjligt. Vissa skador går såklart inte att ignorera, men många kan man välja att «leva med». Vi rekommenderar att du ser till att din bil hålls hel – dels för att en skada ofta leder till andra skador men även för att bilens värde inte ska behöva sjunka i onödan, eller att garantier ska löpa ut. Vår reparation är likvärdig den du får hos din märkesverkstad. Självklart så gäller också din nybilsgaranti till fullo när du reparerar din bil hos oss.

Vi välkomnar dig och din bil till oss för reparation. Välkommen att boka tid för reparation av din bil.

Boka Reparation

Garanti

För att du ska känna dig helt trygg när du lämnar in din bil för service eller reparation hos oss på Emils så lämnar vi samma garantier som auktoriserade märkesverkstäder – för alla bilmärken. Vi är också godkända av alla större försäkringsbolag. Varmt välkommen till Emils!

MACA kortet
MECA kortet

Hämta bilen utan att betala

Med ett MECA-kort i plånboken kan du känna dig trygg. Du bestämmer själv hur och när du vill betala.