MECA Car Service

Emils medverkar i MECA Car Service, som borgar för en kvalitativ och prisvärd verkstadstjänst. Du kan lämna din bil i våra trygga och kompetenta händer. och veta att vi tar hand om den med är en trygg lösning står för prisvärda och rätt utförda verkstadsarbeten. Den smarta bilägaren vet också att verkstadsarbetet utförs med kvalitetsreservdelar och att bilens garantier fortsätter att gälla när bilen rullar ut från MECA Car Service.

Garanterad kompetens

Våra verkstäder får den kunskap och fortbildning de behöver för att kunna serva just din bil. Den tekniska utvecklingen går allt fortare inom verkstadsbranschen. Därför är kompetensutveckling själva grunden för MECA Car Service. MECA Car Service använder sig av den senaste tekniken gällande felsökning och diagnosverktyg för alla vanligt förekommande bilmodeller på den skandinaviska marknaden.

Bekvämt och nära

MECA Car Service finns representerat över hela Skandinavien med fler än 500 verkstäder vilket innebär ytterligare trygghet för den smarta bilägaren. Bilen får samma kompetenta och prisvärda service oavsett vilken MECA Car Service bilen lämnas in på. Och det är alltid nära till din MECA Car Service – något som naturligtvis gynnar alla smarta bilägare.

Kvalitet och Garanti

MECA Car Service samarbetar med flera av världens största tillverkare av bilreservdelar. Delarna som når våra verkstäder är alltid av originalkvalitet och tillverkarna följer gällande EU-regler för att säkra kvaliteten. För den smarta bilägaren innebär det självklart att bilens alla garantier gäller för de reservdelar MECA Car Service monterar.

Emils kan din bil